Author Topic: I need help  (Read 3738 times)

toran199

  • Underling
  • *
  • Posts: 3
I need help
« on: February 05, 2010, 09:32:19 AM »
My old badges are getting put on the left side of glycerine but not sending.  I am using the click method right now.

SaintNicster

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 865
Re: I need help
« Reply #1 on: February 05, 2010, 03:40:26 PM »
Is your character showing up as online?



You should be seeing two avatars at the bottom of the left side of the program (under your character's information) if it is being sent to Titan.  The status bar will also show you as online.  If you mouse over the status bar, it will tell you the next time it will be sending information to the servers.

Are you seeing any of this?


toran199

  • Underling
  • *
  • Posts: 3
Re: I need help
« Reply #2 on: February 05, 2010, 04:15:21 PM »
Yep i am seeing exactly that without any badges in the sent screen

SaintNicster

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 865
Re: I need help
« Reply #3 on: February 05, 2010, 04:26:13 PM »
Yep i am seeing exactly that without any badges in the sent screen

Badges should be sending every 2 minutes or so.   Is the time displayed in the status bar updating?


toran199

  • Underling
  • *
  • Posts: 3
Re: I need help
« Reply #4 on: February 05, 2010, 09:05:41 PM »
Nm... I am a moron.  I just was being impatient.  Also I was not waiting for my character to be online.  It would turn red but my char. would not be online.

SaintNicster

  • Elite Boss
  • *****
  • Posts: 865
Re: I need help
« Reply #5 on: February 05, 2010, 10:32:40 PM »
Nm... I am a moron.  I just was being impatient.  Also I was not waiting for my character to be online.  It would turn red but my char. would not be online.

Heh,  no worries.  As long as things are working  8)